За нас

ЗЗМ ООД е официален представител на руска производствена компания ЗиМ (производство на ножове за гребла на пътно-строителна техника от качествена стомана). Нашата фирма ЗЗМ е специализирана във внос и търговия на широка гама ножове за гребла, зъби и крепежни елементи към тях на пътно-строителна техника. Поддържаме на склад голям асортимент от артикули и също предлагаме  артикули по каталог. Имаме голяма база данни по техниката, по комплектацията на тази техника с ножове и зъби с каталожни номера и съответно – чертежи.Ние работим, чертаем, поръчваме производство по скици на клиента. Винаги даваме консултации, за да помогнем да направете правилен избор. Ние от ЗЗМ се стремим постоянно да разширяваме асортимента на предлаганите продукти, за да бъдем в услуга на своите клиенти.

За търговски организации:

Вие искате да заслужете доверието на своите клиенти, като доставяте на тях само качествените продукти и спазвате срокове за доставка? Ние смятаме, че ще бъдем полезни на Вас в конкурентна борба за краен клиент във въпроси по доставка и продажба на зъби и ножове към всякаква руска и западна спецтехника.  

Ние от самото начало  предлагаме изгодни цени, които ориентирани на търгуващи компании. За отделни позиции възможни допълнителни отстъпки в зависимост от обем.

За краен клиент:

Вие искате да намалите разходите за закупуване на зъбите за кофи и ножовете за гребла, а също така да намалите риск, който свързан със забавянето на доставка и качеството на продукта? 

Ние предлагаме на Вас да  закупете ножовете и зъбите по изгодна за Вас цена. На склада винаги поддържаме голямо количество от най-търсените продукти.

Поръчваме производство на ножовете по индивидуални чертежи на клиента в количества от 1 бр.

Нашата фирма следва политика на висока социална отговорност не само пред своите служители, а и пред клиенти и доставчици. Ние пазим своята репутация на надежден партньор и спазваме срокове на доставка.

Високо качество на продуктите, голям асортимент, позволяват ни да  удовлетворим запроси на най требователен клиент.